Buitenverlichting

Buitenverlichting zorgt voor een sfeervolle aankleding van bijvoorbeeld een tuin, een terras, de oprijlaan of de entree van een restaurant of hotel. Met buiten verlichting zorgt u niet alleen voor een unieke decoratie tijdens een zwoele zomeravond, ook in de winter zorgt het voor een gezellig uitzicht vanuit bijvoorbeeld de woonkamer.

Als u kiest voor buitenverlichting zijn er natuurlijk diverse vormen van verlichting mogelijk. Zo kunt u kiezen voor spotjes of losse lampen, er zijn ook verlichte design producten verkrijgbaar die een stijlvolle look bieden. Zo kunt u kiezen voor verlichte stalampen in de vorm van ronde hoge pilaren die u midden in de tuin kunt plaatsen. Voor op het terras kunt u denken aan verlichte kubussen , leuk als bijzettafel dat licht geeft of om op te zitten. En verlichte plantenbakken combineren het groene buitenleven met een decoratief element.Uit welke soorten buitenverlichting kan ik kiezen?

Als u gaat voor een verlicht object van Verlichtmeubilair als buitenverlichting, kunt u vaak kiezen uit diverse typen verlichting. Standaard worden producten met verlichting met een kabel geleverd, waarbij u zelf een spaarlamp in het product kunt stoppen. U kunt ook LED buitenverlichting met kabel selecteren, waarbij u uit diverse kleuren verlichting kunt kiezen. Als u echter geen gedoe wilt met het aanleggen van electriciteit voor de buitenverlichting, kunt u ook opteren voor draadloze LED. Met LED buitenverlichting zonder kabels, hoeft u buiten dus niet over een stroompunt te beschikken om ervoor te zorgen dat de verlichting werkt. U laadt gewoon binnen het product of de LED-unit op en plaatst deze daarna buiten.

Waarom kiezen voor LED buitenverlichting?

Het leuke van LED buitenverlichting is dat u de keuze heeft uit diverse kleuren verlichting die u met een afstandsbediening zelf kunt selecteren. Zo kunt u de kleur van de verlichting aanpassen aan de sfeer die u wilt creƫren. Vaak kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening ook de intensiteit van de LED aanpassen. Tijdens een buitenfeest kunt u zo fellere kleuren gebruiken en voor een romantische avond met een wijntje op het terras kiest u juist voor zachtere, minder felle kleuren.


Wilt u een verlicht product aan uw buitenverlichting toevoegen? Neemt u dan vooral een kijkje in de uitgebreide collectie verlicht meubilair op onze website. Als we met u kunnen meedenken welk product u het beste kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op.