You're currently on:

Chrismy

Levertijd 2-3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 530,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een bijzondere verlichte design kerstboom van het Spaanse merk Vondom.

Merk

Hoewel relatief nieuw is Vondom een van de meest vernieuwende en designgeoriënteerde merken uit Spanje.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Het ontwerp van deze geheel verlichte kerstboom met een uiterlijk geïnspireerd op natuurlijke vormen komt van de hand van designer Teresa Sapey. Zij heeft een stijlvol object ontworpen dat rond de feestdagen heel goed als verlichte decoratie geplaatst kan worden. Chrismy zorgt voor namelijk voor de gezellige sfeer die tijdens de feestdagen niet mag ontbreken.

U kunt kiezen uit diverse formaten van de Chrismy. Daarnaast kunt u voor de verlichting kiezen uit verlichting met spaarlamp (in dit geval geeft dit een warm licht en een zachte uitstraling) en LED (hierbij kunt u voor de kleur van de verlichting kiezen uit diverse kleuren, zodat u de Chrismy elke keer een andere kleur kunt geven). Tevens is er de mogelijkheid om steunen voor de onderkant van het verlichte object als extra te bestellen om de boom goed mee vast te zetten. Bij vragen over de verschillende mogelijkheden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ook de video over de Chrismy:

Extra informatie

Model nr ND49070W
Geschikt voor binnen, buiten
Materiaal Polyethyleen
Merk Vondom
Vorm Hoog
Aanvullende informatie U kunt kiezen uit diverse hoogtes voor deze verlichte kerstboom. Daarnaast is er warme verlichting met een spaarlamp mogelijk en LED-verlichting waarbij u de kleur kunt aanpassen.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.