Kopen bij Verlichtmeubilair

  • GRATIS verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Levertijd vermeld bij elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Correcte en snelle service
 

You're currently on:

Cocon Staand

Levertijd 1-2 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 774,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een mooi verlicht staand object in druppelvorm.

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Het ontwerp van dit verlichte kunstvoorwerp is geïnspireerd op een ijsklomp die zich om een tak had gevormd. Het design geeft een unieke look aan bijvoorbeeld een kamer of ontvangstruimte en kan ook buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld aan de rand van een zwembad of op een terras. Hij is gemaakt van een sterk polyethyleen, is weer- en impactresistent en is afwerkt met een satijnglans.

De Cocon Staand komt in een variant voor binnen- en buitengebruik. Dit lichtobject staat op een zilveren stalen plaat, de binnenvariant komt met een plaat van 25 cm doorsnede, de buitenvariant met een plaat van 45 cm doorsnede. De verlichting werkt met een rubberen kabel van 4 meter. Voor de verlichting kunt u kiezen uit drie varianten: één met koud wit licht, één met warm wit licht en één met LED waarbij u de kleuren kunt veranderen (deze laatste variant wordt met afstandsbediening geleverd).

De collectie Cocon bestaat uit diverse varianten van het druppelvormige object, zoals een hangende Cocon en een Cocon op een voetstuk.

Extra informatie

Model nr MD103.01.00
Hoogte (cm) 133
Diameter (cm) 54
Geschikt voor binnen, buiten
Materiaal Polyethyleen
Vorm Hoog
Aanvullende informatie De collectie Cocon bestaat uit het druppelvormige object in diverse varianten, zoals hangend en staand. Let op dat de diameter op het breedste punt gemeten is, boven- en onderaan is de diameter minder gezien de druppelvorm van het object.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.