You're currently on:

Dark No Fruit

Levertijd 4-5 weken

Prijs (incl. BTW) :
€ 2.459,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Deze designlamp van Dark is niet alleen onderscheidend vanwege zijn enorme afmetingen, maar ook vanwege zijn prachtige ronde vorm en de vele custom opties.

Merk

Dark is een merk met zeer spectaculaire producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Dat de verlichting van een ruimte zeer belangrijk is is algemeen bekend, maar waarom zou je de verlichting niet tot hoofdbestanddeel van de inrichting maken? Dit ontwerp van Anthony Duffeleer is het absoluut waard om bekroond te worden tot hoofdrolspeler!

In de basis uitvoering leveren wij de No Fruit in het wit, met witte verlichting en een plafond kabel c.q. bevestiging met een lengte van anderhalve meter. Bij dit model zijn echter vele opties mogelijk waarbij onder andere de lengte van de kabel, het aantal Watt, et cetera gevarieerd kunnen worden, al dan niet tegen een meerprijs. Tevens is er een LED variant te bestellen. Wij raden u aan contact met ons op te nemen over de gewenste specificaties.

Kleur: wit
Maten: 1050 mm hoogte x 1300mm breedte, de maximumafstand tot het plafond is 1,5 m (tenzij een langere kabel besteld wordt).
Verlichting: 3 x 21W/G5 (wordt geleverd exclusief de lampjes zelf)
ook beschikbaar, tegen een meerprijs: 3 x 39W/G5
gewicht: 25kg

Extra informatie

Model nr DK15003
Hoogte (cm) 105
Diameter (cm) 130
Geschikt voor binnen
Merk Dark
Aanvullende informatie Hoogte van kabel voor plafond bevestiging is standaard 1,5 m. Op aanvraag kan deze tegen meerprijs langer worden besteld.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.