You're currently on:

Hoppy

Levertijd 3-4 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 289,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een grappige lamp die door zijn open vorm een mooi licht- en schaduwspel geeft.

Merk

Dark is een merk met zeer spectaculaire producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Hoppy is het resultaat van een lange studie door designer Ben Oostrum, die iets wilde ontwerpen dat het spel met het licht laat zien en een uitstraling heeft dat iedereen aanspreekt. U kunt de Hoppy zelf in elkaar zetten. Het werkt een beetje als een legpuzzel doordat u de verschillende delen in elkaar moet plaatsen tot u de ronde vorm krijgt. Deze lamp is ideaal om een speels uiterlijk aan een bar, restaurant of vergaderzaal te geven.

De Hoppy wordt gemaakt van plastic, u kunt uit vier verschillende kleuren kiezen. In verband met het transport is de minimumafname van deze lamp twee stuks. Als u twee verschillende kleuren wilt ontvangen, neemt u dan vooral contact met ons op. De lamp komt met een kabel van 1,5 meter en de verlichting werkt met een spaarlamp van maximaal 60W (E27), deze wordt niet meegeleverd. U ontvangt een platte doos thuis, waarin u alle delen vindt om de lamp zelf in elkaar te zetten.

Extra informatie

Model nr DK190-00-000-00
Diameter (cm) 42
Verlichting Geschikt voor spaarlamp
Geschikt voor binnen
Merk Dark
Vorm Rond
Aanvullende informatie De Hoppy wordt geleverd als een ´bouwpakket´ om zelf in elkaar te zetten. Wegens het transport is de minimumafname van deze lamp 2 stuks.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.