Inspiratie voor aankleding van cateringsopdrachten

Verlichtmeubiliar is de specialist in verlichte objecten, van kubussen met licht en verlichte wijnkoelers tot decoratieve object met verlichting. Graag geven we inspiratie om te tonen hoe producten met verlichting gebruikt kunnen worden bij de aankleding van bijvoorbeeld een cateringsopdracht.


Mogelijk bent u als cateraar niet direct betrokken bij de inrichting van het evenement of de gelegenheid waarvoor u de catering verzorgt. Dit neemt niet weg dat er ook voor kleinschaligere gelegenheden verlichte producten zijn die u als event decoratie kunt gebruiken. Zo kunt u met onze producten met designverlichting meer sfeer brengen of de aankleding te verlevendigen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan verlichte wijnkoelers voor op de bar of het buffetgedeelte, bollen en kubussen met licht om het gastengedeelte aan te kleden of een bloempot met verlichting voor een groene touch.

Er zijn vele mogelijkheden voor een partycateraar of traiteur voor evenementen om verlichte objecten te gebruiken. Geïnspireerd geraakt? Neemt u vooral contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. We maken graag vrijblijvend een offerte op maat om onze scherpe prijzen te tonen.

Als u een kijkje wilt nemen in ons gehele assortiment, vewijzen we u graag naar de onze homepagina waar u een overzicht van de belangrijkste categorieën vindt. Voor meer informatie over Verlichtmeubilair leest u onze wie wij zijn.