Inspiratie voor inrichting van horecagelegenheden

Welkom bij Verlichtmeubilair, de specialist in verlichte producten zoals verlichte barmeubels, design lampen en verlichte tafels en barmeubels. We willen graag inspiratie geven hoe verlichte objecten in de inrichting van een horecagelegenheid gebruikt kunnen worden.


Er zijn natuurlijk verschillende typen horecazaken met elk eigen wensen rondom design meubelen. Verlichtmeubilair biedt hiervoor een breed assortiment van verlichte meubels die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo zijn verlichte barren perfect om cockails achter te bereiden, met verlichte zitjes kunt u een loungegedeelte creëren, u kunt bloembakken buiten gebruiken op een oprijlaan of terras en zijn er verlichte bollen verkrijgbaar om bijvoorbeeld een gang richting een andere zaal of naar een buitengedeelte te markeren. Daarnaast bieden wij ook waterdichte producten die blijven drijven en bijvoorbeeld als zwembad- of vijververlichting passend zijn. Wat betreft de verlichting kunt u vaak kiezen tussen sfeerverlichting met een spaarlamp of (draadloze) ledverlichting waarbij u zelf de kleur kunt instellen.

Uiteraard zijn de voorbeelden die wij geven maar een fractie van wat mogelijk is. We denken graag met u mee wat er voor uw horecagelegenheid mogelijk is. Als u meer informatie wenst voor uw project, neemt u vooral contact met ons op. We maken graag vrijblijvend een offerte op maat om u scherpe prijzen te kunnen bieden.

Wilt u zien welke verlichte producten u nog meer in het assortiment van Verlichtmeubilair vindt? Neem u vooral een kijkje op onze website. Via de homepagina vindt u diverse categorieën om door te bladeren. Als u meer over Verlichtmeubilair wilt weten, verwijzen we u graag door naar de pagina over ons.