Inspiratie voor standbouwers en evenementenlocaties

Welkom bij Verlichtmeubilair, de specialist in verlichte meubels, van verlichte kubussen en plantenbakken met verlichting tot barren met (LED) light en design lampen. Graag tonen we de mogelijkheden om verlichte objecten als beursmeubilair en event decoratie te gebruiken tijdens de opbouw en inrichting van evenementen en stands.


Voor de aankleding van evenenementen en een beursstand inrichting kunt u onder andere gebruik maken van verlichte figuren en objecten om een unieke uitstraling te creëren. Daarnaast zijn er modules vekrijgbaar die heel goed als receptiedesk kunnen dienen voor de ontvangst van gasten en bezoekers. Ook vindt u diverse kubussen in ons assortiment waarmee u makkelijk een (scheidings)wand kunt maken.

De producten die wij aanbieden zijn allemaal geproduceerd door Europese Designmerken en gemaakt van de beste materialen. De verlichte objecten zijn hierdoor stevig en geschikt om te verplaatsen zodat ze tijdens verschillende beurzen of evenementen gebruikt kunnen worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van verlichte objecten voor uw project? Neemt u dan vooral contact met ons op, we maken graag vrijblijvend een offerte op maat met de scherpe prijzen die we kunnen bieden. Als u eerst nog wat meer van onze uitgebreide collectie wilt zien, verwijzen we u graag door naar de waar u een overzicht vindt met de belangrijkste categorieën. Meer informatie over verlichtmeubilair leest u bij wie wij zijn.