Inspiratie voor inrichting van beachclubs

Op de website van Verlichtmeubilair.nl vindt u een ruime keuze aan verlichte meubels, verlichte barren, verlichte loungesets en andere objecten met verlichting. De verlichte meubels geven een unieke sfeer en zijn zeer geschikt als horeca meubilair voor de aankleding van uw strandbar of andere gelegenheid. Laat u inspireren!


Er zijn volop mogelijkheden om verlichte producten in het interieur van een strandbar te plaatsen. U kunt hierbij denken aan een verlicht barmeubel dat zowel voor binnen in het restaurantgedeelte als buiten op het terras geschikt is, (lounge)zitjes met verlichting voor de gasten, maar ook aan design buitenverlichting in de vorm van verlichte plantenbakken om bijvoorbeeld het pad naar de beachclub te markeren of een kubus met led verlichting om een bijzonder ambient te creëren. De meeste producten komen in een uitvoering voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er ook grotere producten die makkelijk verplaatsbaar zijn, zoals verlichte barren, zodat u ze tijdens het laagseizoen makkelijk kunt opbergen.


Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We maken ook graag vrijblijvend een offerte op maat voor uw project zodat u de scherpe prijzen ontvangt die wij u kunnen bieden. Als u wilt zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met verlicht meubilair verwijzen we u graag door naar onze homepagina waar u een overzicht van de verschillende categorieën treft. Meer informatie over verlichtmeubilair vindt u bij de informatie over ons.