You're currently on:

Kanal

Levertijd 2-3 weken

Prijs (incl. BTW) : 
€ 959,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een verlicht werkstation dat heel goed binnen geplaatst kan worden.

Merk

Het Italiaanse Slide is bekend vanwege zijn grote aanbod aan originele verlichte producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

De Kanal is ontstaan uit een samenwerking van Slide met ontwerper Bruno Houssin. Zij zijn gekomen tot een modern werkstation met zachte lijnen. Eén die niet over het hoofd te zien is door de mooie verlichting. Dit bureau kan ideaal gebruikt worden als receptiegedeelte of als ontvangstbalie tijdens een evement. Deze verlichte receptiedesk is geschikt voor binnengebruiken. Als u interesse heeft in een variant voor buitengebruik kunt u contact met ons opnemen.

De Kanal werkt met twee spaarlampen van 15W die niet worden meegeleverd. U kunt zelf kiezen of u een spaarlamp met een fel of zachter licht gebruikt. Daarnaast kunt u kiezen voor een LED-verlichting met kabel waarbij u de kleuren van de verlichting kunt aanpassen. Let op dat dat de LED met kabel 5W is en gedurende de dag of met veel ander licht minder goed zichtbaar zal zijn.

Het bureau is gemaakt van polyethyleen, een sterk kunststof. Het werkblad en de planken die standaard worden meegeleverd zijn gemaakt van een matglas. Kanal kan gepersonaliseerd worden met een eigen logo of afbeelding, om een uniek werkstation te creëeren. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Model nr SESDKAN090
Hoogte (cm) 90
Breedte (cm) 70
Lengte (cm) 150
Geschikt voor binnen
Materiaal Polyethyleen
Merk Slide
Vorm Langwerpig
Aanvullende informatie De Kanal komt inclusief glazen werkblad en de glazen planken. De verlichting werkt met twee spaarlampen van 15W, deze worden niet meegeleverd.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.