Led lampen

Voor de verlichting in een design object zoals een verlichte plantenbak, een design hanglamp of in lightbollen kunt u voor een speciaal effect een led lamp gebruiken. Met een ledlamp kunt u namelijk zelf de kleur van de verlichting kiezen en vaak ook de intensiteit van de verlichting doordat deze dimbaar is. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van led lampen.

Led verlichting is de laatste jaren erg in opkomst en wordt steeds meer gebruikt als vervanging van een gewone spaarlamp. Dit is niet verwonderlijk want led lampen zijn milieuvriendelijker, verbruiken minder energie en gaan over het algemeen langer mee. De kosten van een led lamp kunnen mogelijk iets hoger zijn dan bijvoorbeeld een spaarlamp, maar dit verdient zichzelf snel terug. Niet alleen voor thuis gebruik, maar ook voor zakelijke doeleinden zijn led lampen zeer geschikt om te gebruiken.Led verlichting in design lampen en objecten

Als u opteert voor ledverlichting zijn er diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om in de fitting waar normaal gesproken een spaarlamp zit nu een led lamp te plaatsen. Zo kunt u eigenlijke alle producten die met verlichting werken met led uitrusten. Een losse ledlamp biedt snel en makkelijk een ander soort verlichting met kleuren. U kunt ook een product kiezen waarbij standaard led verlichting wordt geleverd in plaats van een spaarlamp. Een pluspunt van deze optie is dat de led verlichting vaak beter zichtbaar is, doordat de sterkte van de lamp meestal beter is. Voor led verlichting in een product kunt u vaak een selectie maken tussen led verlichting met kabel en draadloze led. Bij deze laatste variant laadt u de ledmodule op om hem daarna zonder kabel te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat er geen snoeren in het zicht liggen, wat soms storend kan zijn.Wilt u led lampen kopen? In ons assortiment vindt u niet alleen producten die standaard met led verlichting worden uitgevoerd, we bieden ook een losse led lamp die in elke E27 fitting past. Kijkt u voor meer informatie vooral in onze uitgebreide collectie design led meubels en objecten.