You're currently on:

Open Cube

Levertijd 2-3 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 185,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een vierkante verlichte, open kubus, ideaal om iets in tentoon te stellen.

Merk

Het Italiaanse Slide is bekend vanwege zijn grote aanbod aan originele verlichte producten.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Deze verlichte kubus van Slide is handig en multifunctioneel in gebruik. Hij is zeer geschikt om producten in uit te lichten, bijvoorbeeld tijdens evenementen. U kunt de kubus zowel binnen als buiten plaatsen. Door er meerdere te combineren kunt u een verlichte tentoonstellingswand creëeren.

De verlichting werkt met één spaarlamp van 11W (wordt niet meegeleverd). De kubus is verkrijgbaar in een witte uitvoering waar de verlichting doorheen schijnt. De binnen capaciteit is 25 liter. Ook als de verlichting niet gebruikt wordt, is de kubus een mooi decoratief object. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een LED-uitvoering waarbij u de kleuren kunt aanpassen.

Als u wilt kunt u een muurbevestigingskit bij de kubus bestellen, waarmee u deze aan de muur kunt ophangen om bijvoorbeeld een product in tentoon te stellen.

Extra informatie

Model nr SESDOPN045
Hoogte (cm) 43
Breedte (cm) 43
Lengte (cm) 43
Geschikt voor binnen, buiten
Liters 25 liter
Materiaal Polyethyleen
Merk Slide
Vorm Vierkant
Extra opties Muurbevestigingskit
Aanvullende informatie De kubus werkt standaard met een spaarlamp. U kunt ook kiezen voor LED-verlichting waarbij u de kleur van de verlichting kunt aanpassen. Deze levertijd is iets langer, neemt u voor de details contact met ons op. Daarnaast is er een kit beschikbaar om de kubus aan de muur te bevestigen. Ook hiervoor geldt een levertijd van 2 a 3 weken.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.