You're currently on:

Penelope LED

Levertijd 4-5 weken

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 2.267,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een verlicht object in de vorm van een levensgrote vrouw, ontworpen om te verrassen.

Merk

Het Italiaanse MYYOUR is relatief nieuw in de internationale designwereld, maar heeft zich in korte tijd met een aantal prachtige ontwerpen zeer sterk op de kaart gezet.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Deze verlichte vrouw is geïnspireerd op de klassieke wereld met zijn levengrote standbeelden voor bijvoorbeeld de tuin. Alleen is het avant-gardische ontwerp in een hedendaags jasje gegoten. Penelope is in alle opzichten verrassend: met haar levensgrote afmeting (2,10 meter hoog), met het slanke vrouwenfiguur en door de verlichting in het gehele figuur.

Penelope komt in een variant om binnen te plaatsen en één die geschikt is om buiten te gebruiken. Decoreer uw kamer, hotellobby of restaurant met deze verlichte vrouw of kleed het terras of de tuin aan. Tijdens evenementen trekt zij zeker de aandacht. Ze komt samen met een afstandsbediening om de kleur van de LED-verlichting aan te passen. De verlichting werkt met een kabel van 2,60 meter (de binnenvariant heeft een wit/doorzichtige kabel, de buitenvariant heeft een zwarte kabel). De outdoor-variant komt ook standaard met een grondbevestigingsplaat.

Extra informatie

Model nr MY60769PEN
Hoogte (cm) 210
Breedte (cm) 48
Lengte (cm) 38
Verlichting LED
Geschikt voor binnen, buiten
Merk Myyour
Vorm Hoog
Aanvullende informatie Penelope komt standaard met een afstandsbediening voor de LED-verlichting. De outdoor-variant komt ook met een grondbevestigingsplaat. Penelope is ook verkrijgbaar zonder verlichting in diverse kleuren, neemt u hiervoor contact met ons op.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.