Kopen bij Verlichtmeubilair

  • GRATIS verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Levertijd vermeld bij elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Correcte en snelle service
 

You're currently on:

Smart and Green So Fresh

existenciasLevertijd +/- 5 dagen

* Verplichte velden

Prijs (incl. BTW) : 
€ 223,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een verlichte wijnkoeler waarbij u uit ontelbare kleuren licht kunt kiezen. Die draadloos werkt en ook schokbestendig en waterdicht is.

Merk

Smart & Green ontwerpt unieke verlichte producten, die geschikt zijn voor buitengebruik.

Bekijk andere produkten van dit merk

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

Dit bijzondere design is meer dan alleen een lamp. Hij biedt ruimte aan twee drankflessen. Plaats hem op uw bar of (eet)tafel, voor uzelf en uw gasten. De verlichting geeft een bijzonder effect aan uw wijn- en drankflessen.

De wijnkoeler is gemaakt van sterk kunststof. U kunt zelf de kleur en de intensiteit van het licht in de wijn koeler instellen. Laat de kleuren in elkaar overlopen om uw favoriete kleur vast te zetten. U kunt ook als extra een afstandsbediening bestellen om de standaardkleuren rood, blauw, groen, paars en wit in te stellen. U laadt de So Fresh in ongeveer 6 uur op met het bijgeleverde laadstation. Daarna kunt u, afhankelijk van de lichtintensiteit, de lamp tot 20 uur gebruiken.

Extra informatie

Model nr SGsofresh
Hoogte (cm) 35
Breedte (cm) 43
Verlichting LED draadloos / oplaadbaar
Geschikt voor binnen, buiten
Vorm Langwerpig
Extra opties Afstandbediening Pebble om licht en de intensiteit aan te passen.
Aanvullende informatie Inclusief laadstation. Er is ook een variant voor één drankfles beschikbaar. De so fresh heeft aan de onderkant een knop om de lichtkleur in te stellen. De kleuren lopen automatisch in elkaar over, waardoor u ontelbare kleuren te zien krijgt. Op elk gewenst moment kunt u uw favoriete kleur vastzetten. De kleur wit heeft daarnaast drie intensiteitsstanden en er is een kaarsstand waarbij het licht flikkert. Met de optionele afstandsbediening kunt u ook de intensiteit instellen en uit de standaard ledkleuren rood, wit, groen, blauw en paars kiezen.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.