Kopen bij Verlichtmeubilair

  • GRATIS verzending
  • Levering in Nederland en België
  • Levertijd vermeld bij elk product
  • Veilige betaalomgeving
  • Correcte en snelle service
 

You're currently on:

Teaser High Table 'Sputnik' LED

Levertijd 2-3 weken

Prijs (incl. BTW) : 
€ 820,00
Add Items to Cart

Korte omschrijving

Een bijzondere statafel waarbij het tafelgedeelte met LED verlicht wordt.

Voeg toe aan lijst om te vergelijken

Productbeschrijving

De authentieke Teaser Sputnik statafel is ontworpen door het Lonc. Lonc living products is een designlabel met een heel eigen signatuur. De producten zijn net even anders, authentiek, organisch, duurzaam, modern, tijdloos en van Nederlands fabrikaat. De ontwerpen bevatten eenvoudige curves en subtiele bewegingen zoals ook in de Sputnik terug te zien is.

Het tafelgedeelte is gemaakt van polyethyleen, het onderstel waar de tafel op staat is een frame van roestvrij staal. In combinatie met de LED geeft dit geheel een stijlvolle aankleding. De Teaser Sputnik wordt geleverd met draadloze led die tot 16 uur meegaat (na volledig opladen). Als extra kunt u een afstandsbediening selecteren om de verlichting aan te passen. U kunt hiermee kiezen uit 25 vooringestelde kleuren, de overgang tussen de kleuren regelen en de sterkte van de verlichting instellen.

De tafel is uitgerust met een sluitsysteem waarmee het tafelgedeelte van het onderstel losgemaakt kan worden. Zo kan de Teaser Sputnik makkelijk vervoerd worden. Daarnaast is het mogelijk de tafel te personaliseren met bijvoorbeeld een logo. Dit zorgt ervoor dat deze verlichte tafel zeer geschikt is voor feesten, corporate events en outdoor partijen.

Er is ook een lage lounge (bijzet)tafel van de Teaser verkrijgbaar.

Extra informatie

Model nr LONCsputnik
Hoogte (cm) 112
Diameter (cm) 66
Breedte (cm) 66
Verlichting LED draadloos / oplaadbaar
Geschikt voor binnen, buiten
Vorm Hoog
Aanvullende informatie Voor meer informatie over de Sputnik zonder verlichting in diverse kleuren, neemt u vooral contact met ons op. Ook als u de mogelijkheden voor het personaliseren van de Sputnik wilt bekijken, kunt u contact met ons opnemen.

Eigen labels

Uw labels toevoegen
Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.