Tuinverlichting

Wilt u een tuin een sfeervolle aankleding geven? Dan mag tuinverlichting natuurlijk niet ontbreken. De mogelijkheden zijn oneindig, vandaar dat Verlichtmeubilair graag een aantal opties op een rijtje zet voor tuin verlichting.

Als u de tuin gaat inrichten kunt u in het ontwerp gelijk tuinverlichting meenemen. Als u al een bestaande tuin heeft, kunt u natuurlijk ook heel makkelijk tuin verlichting toevoegen. U kunt hierbij denken aan terrasverlichting in de vorm van staande lampen, maar ook aan verlichte plantenbakken en bollen met verlichting. Verlichte objecten zorgen voor een mooi contrast met de donkere avond. De tuinverlichting springt er zo echt uit.Tuinlampen voor op het terras en in de tuin

Niet alleen binnen zijn staande lampen een mooi verlicht element, u kunt ook heel goed tuinlampen gebruiken als decoratie. En natuurlijk voor een stijlvolle verlichting om tijdens een zwoele zomeravond nog een drankje op het terras te drinken. De staande lampen uit de collectie van Verlichtmeubilair zijn geschikt om ook buiten te gebruiken, aangezien ze gemaakt zijn van sterke, weersbestandige materialen. U kunt kiezen voor een mooie design terrasverlichting op een voet of juist één om in de grond te draaien, zodat het net lijkt of de lamp uit de aarde omhoog groeit, net als planten.Verlichte producten voor tuinverlichting

U kunt ook eens denken aan verlichte bollen om in de tuin te plaatsen. Niet alleen bieden verlichte bollen een originele versiering in de tuin, ze zijn ook heel geschikt om bijvoorbeeld een pad door de tuin te markeren. Of plaatst u eens een drijvende bol in de vijver of het zwembad voor een bijzondere decoratie. En natuurlijk zijn er verlichte plantenbakken verkrijgbaar om het terras of de tuin aan te kleden. Door te kiezen voor een plantenbak met verlichting geeft u uw terras een bijzondere look met design terrasverlichting.

Design tuinverlichting van bekende Europese merken

De producten die Verlichtmeubilair u biedt komen uit de collecties van bekende Europese designmerken zoals het Spaanse Vondom, het Italiaanse Slide en Elho van Nederlandse bodem. Met deze producten haalt u dus design tuinverlichting in huis. Neem vooral een kijkje in het uitgebreide assortiment verlicht design om te kijken welke producten goed passen in uw tuin en op het terras.