bloempotten

plantenbakken

tafels

drankkoelers

kubussen

bollen

zittingen

barmeubels

loungemeubels

hanglampen

overige

alles

 

Verlichte barmeubels

In de horeca wordt steeds meer gebruik gemaakt van verlichte meubels. Dit uiteraard vanwege de hippe uitstraling, maar zeker ook vanwege de sfeervolle verlichting. Tegenwoordig zijn steeds meer verlichte tafels, stoelen met licht en zelfs barmeubels met licht verkrijgbaar, waarbij optioneel met LED lampen ook de kleuren en de intensiteit van de verlichting geregeld kunnen worden. Het gevolg hiervan is dat het meubilair niet alleen functioneel is, maar ook een elementaire bijdrage levert aan de sfeer van bar, loungeclub of restaurant.

Speciaal voor de horeca hebben merken als Serralunga, Moree en Slide verlichte objecten zonder kabel ontwikkeld. Door de verlichte meubels in de daluren op te laden, kunnen ze de hele avond ingezet worden zonder dat de gasten over kabels struikelen.

Erg in opkomst is de verlichte bar. Het gaat om modulaire barelementen waarmee erg eenvoudig barren van verschillende vormen en grootten opgezet kunnen worden. Het materiaal is erg stevig en afhankelijk van het merk en model is er ruimte voor glazen, een koelkast, werkblad etc. Ook voor evenementen zijn de verlichte barmeubels ideaal aangezien het zeer robuust materiaal is, en een en ander kant en klaar voor gebruik is. Momenteel zijn vooral de Vondom Fiesta Bar en de Slide Jumbo Bar succesvol.

Andere populaire verlichte objecten zijn de kubussen met licht. Deze dienen niet alleen als zitting of tafeltje, maar de verlichte kubus is ook erg geschikt om verlichte muren of scheidingswanden mee te creëeren. En het laatste jaar in opkomst: de verlichte lounge stoel voor buiten.

Bij de tafels met verlichting wordt onderscheid gemaakt in lage loungetafels met verlichting en de hoge verlichte statafels, die meer voor ingangen en staande recepties gebruikt worden. Voor een tafel is het overigens vaak raadzaam om er een beschermende glasplaat bij te bestellen, afhankelijk van het merk en materiaal van uw keuze.

Mocht u een meubel met verlichting zoeken dat niet op onze site staat, laat het ons dan gerust weten, dan helpen we u zoeken. Niet alleen onze vaste merken hebben een zeer uitgebreid aanbod aan verlichte en onverlichte designmeubels, ook staan we voortdurend in contact met andere vooraanstaande Europese merken en bezoeken we de meubelbeurzen van Milaan, Parijs, etc. We horen graag van u!